Takip Et

“Söke’de ‘yok’ dönemini yaşıyoruz”

Aydın’ın Söke ilçesi Tuzburgazı Mahallesi Muhtarı Mutlu Akıllı, “Söke Belediyesi’nden ne istediysek her seferinde ‘Yok’ yanıtını aldık. Söke’de ‘Yok’ dönemini yaşıyoruz ve 5 yıl boyunca Allah yardımcımız olsun” dedi.

Söke’de 755 nüfusa sahip Tuzburgazı Mahallesi’nin 2019 yılından buyana muhtarı olarak görev yapan Mutlu Akıllı, Söke Belediyesi’nden talep ettikleri hizmetleri alamadıklarını ifade etti. Muhtar Akıllı, çok önemli bir iddiayı da ortaya atarak, “Muhtarlar ulaşamasın diye Başkan Mustafa İberya Arıkan numarasını değiştirmiş” açıklamasında bulundu.

“SİNEK İLAÇLAMA HİZMETİNİZ YOKSA SÖYLEYİN, BİLELİM”

Tuburgazı Muhtarı Mutlu Akıllı, “Ben ikinci dönem olarak görev yapıyorum. Mahallemde çöp konteynırı eksik ama 9 aydır bu eksik giderilmedi. Geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Söke Belediyesi’nden Türk Bayrağı talep ettik ama bayrak olmadığı yanıtını aldık. Sıcaklarla birlikte sivrisinek popülasyonu oldukça arttı, sinek ilaçlaması ne larva döneminde ne de şuanda yapılmıyor. Sinek ilaçlama hizmetiniz yoksa söyleyin, bilelim” dedi.

“3 AYDIR AYNI HİZMETİ ALAMIYORUZ”

Önceki dönem Söke Belediye Başkanı merhum Levent Tuncel’i yad eden Muhtar Mutlu Akıllı, “Geçtiğimiz dönem biz hizmet eksiğimizi ilettiğimizde, Söke Belediyesi ekipleri hemen yerine getirirdi. Merhum Levent Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu dönem 3 aydır aynı hizmeti alamıyoruz. Bu dönem belediye başkanına ulaşamıyoruz. Muhtarlar ulaşamasın diye Başkan Mustafa İberya Arıkan numarasını değiştirmiş. 3 aydır Söke Belediyesi’nden ne istediysek her seferinde ‘Yok’ yanıtını aldık. Söke’de ‘Yok’ dönemini yaşıyoruz ve 5 yıl boyunca Allah yardımcımız olsun” İfadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.