Takip Et

/>

SON DAKİKA

Eşin Grup Sökespor şampiyonluk yarışında umut tazeledi

7 Mart 2022, Pazartesi 09:56

     


Lider Efelerspor’dan sonra şampiyon adayı olarak gösterilen İzmir Bornova Yeşilovaspor’u gol yağmuruna tutan Eşin Grup Sökespor, rakiplerin puan kaybetmesi ile lig ikinciliğine yerleşerek, şampiyonluk yarışına ortak oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 3. Grup'ta sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak iyi oynamasına rağmen şansız bir şekilde kaybettiği puanlarla bir ara zirveden uzak kalan Sökespor, grubun güçlü ekiplerinden Yeşilovaspor’u 4-1 yenerek yeniden şampiyonluğa ortak oldu.

Söke Şehir Stadında İzmir Temsilcisi Bornova Yeşilovaspor'u ağırlayan kırmızı lacivertliler, güzel futbollarını dört golle süsledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip henüz 5. dakikada Aykut Sevim ile bulduğu golle öne geçti. Golün şokunu erken atlatan kırmızı lacivertliler kısa sürede toparlanarak oyunda üstünlüğü ele geçirirken, 11. dakikada Batuhan Beyoğlu'nun kafa golüyle durumu eşitledi.

Karşılaşmanın 32. dakikasında gelişen Sökespor atağında son haftaların formda futbolcusu Abdülaziz, attığı golle ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.

Oyunda ikinci yarıda da baskısını artıran Eşin Grup Sökespor, 49. dakikada Emre Bozatlı ile bulduğu golle rahatladı.

67. dakikada Alper ile farkı 3’e çıkaran Sökespor sahadan 4-1 galip ayrılırken, şampiyonluk yarışındaki diğer rakipleri Efelerspor ve Alaçatıspor’un puan kaybetmesi ile ikinci sıraya yükseldi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler