Takip Et

SON DAKİKA

Güney Ege Beşiktaşlılar Dernekleri buluştu

1 Temmuz 2022, Cuma 11:34

     


Söke Kartalları Beşiktaşlılar Derneği'nin öncülüğünde Kuşdası Sahilinde bir araya gelen Güney Ege Beşiktaş Dernekleri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ülke genelinde her geçen gün büyüyerek güçlenen Beşiktaş Gönüllülerinin dernekler arası dayanışma ve tanışma etkinlikleri de hız kesmiyor.

Söke Kartalları Beşiktaşlılar Derneği öncülüğünde Kuşdası Sahilinde düzenlenen geceye Beşiktaş Derneklerden sorumlu yönetici Ali Bayrak, voleybol şube sorumlusu yönetici Melih Arslan, dernekler koordinatörü Emin Biber ve Aydın, Bodrum, Torbalı, Burhaniye dernek başkan ve yöneticileri katıldı.

Tanışmanın yanından dayanışmanın öneminin öne çıktığı gecede önümüzdeki sezonda başta futbol olmak üzere diğer branşlarda da başarı çıtasının en üst seviyelerde yer almasının temennisi ve dileklerinde bulunuldu.Söke Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Karınca geceye katılan tüm dernek yöneticilerine teşekkür ederek”Her geçen gün güçlenerek büyüyen bir aileyiz.Bu tür bölgesel tanışma,dayanışma toplantılarını çok önemsiyoruz. Ayaklarınıza sağlık” dedi.

Geceye iş yoğunluğundan dolayı katılamayan Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi görüntülü olarak arayarak geceye katılanlara sürpriz yaptı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler