Takip Et
  • 25 Kasım 2023, Cumartesi 16:55

Başkan Özcan’a coşkulu karşılama

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını ilan etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için aday adaylığı açıklamasını, AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın açıklaması ile yaptı. Özcan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Davul zurna eşliğinde parti binasına giren Özcan, adaylığını duyurdu.

“İŞTE NAZİLLİ’NİN GELECEĞİ BURADA”

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, ilçe teşkilatı ve kalabalık bir vatandaş gurubu ile karşılanan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, burada yaptığı konuşmada, “İnşallah Allah nasip ederse Nazilli Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Bunun adımlarını hep birlikte atacağız. Bir işleyen süreç var. Bunlardan biri de yarın yapılacak olan temayül yoklaması. Delegelerimizle bir araya geldik. Sayın Bakanımız Hulusi Akar beyefendinin ziyareti nedeniyle toplantımızı erteledik. Ertelediğimiz toplantı bugüne sarktı. 1 saat öncesine kadar yağmur vardı ama şimdi günlük güneşlik. İnşallah Nazilli’nin bahtı da böyle güneş gibi açılacak. Burada sevgi selini görüyorsunuz. İşte Nazilli’nin geleceği burada” açıklamalarında bulundu.

“YOKUŞU ÇIKTIK BUNDAN SONRASI DÜZLÜK”

Nazilli’nin iktidar gücünü ve imkanlarını değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Özcan, “Nazilli’ye iktidarın elinin değmesi lazım. Aydın’da iktidar partisiyle hareket eden belediyelerdeki yatırımları görüyoruz. Nazilli bu imkanlara kavuştu. Bu imkanları kullanmaya devam edelim. Çok uzun yıllardır bu imkanlardan faydalanamıyorduk. Cumhurbaşkanımız gördüğü zaman Nazilli nasıl? Diye soruyor. Muhteşem bir mitingdi. Nazilli tarihinin en büyük mitingiydi. Bunları hep beraber yaptık. Yokuşu çıktık bundan sonrası düzlük. Kimseyi eleştirecek değilim. Biz icraat makamındayız. Yaptıklarımız belli. Yapacaklarımızı da söylüyoruz. Olmayanların neden olmadığını da söylüyoruz. Salgın 8 milyar insanın bildiği konu Deprem 85 milyon insanın bildiği bir konu. Parayı oraya harcadık da buraya harcamadık demiyoruz. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık” ifadelerini kullandı.

Başkan Kürşat Engin Özcan, AK Parti’de düzenlenen adaylık başvurusunun ardından, Cumhur İttifakı ortağı MHP Nazilli İlçe Başkanlığı’na da ziyaret etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.