Takip Et

YRP, Nazilli ve Sultanhisar Belediye Başkan Adayı belli oldu

Yeniden Refah Partisi'nin Nazilli ve Sultanhisar Belediye Başkan Adayları belli oldu. Partinin İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer vedildi:

''Saygıdeğer Aydınlı vatandaşlarımız,

Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanlığı olarak 31 Mart 2024 de yapılacak olan Yerel Seçimler Nazilli İlçe Belediye Başkan Adayımız Sayın Emin Eser Bey ve Sultanhisar Belediye Başkan Adayımız Sayın Emre Mersinkaya'dır.

Yeniden Refah Partisi olarak seçmenlere; adalet, dürüstlük, insanca ve kardeşçe bir yönetim, rüşvetin kökünü kazıyan, güvenilir ve kul hakkına riayet eden, herkese eşit muamele eden bir yönetimi vadediyoruz . Yeniden Refah Partisi Belediyeler olarak , milletimize şu sözlerle sesleniyoruz “seçtiklerinizi denetle, ayrımsız yönetim, güler yüzlü belediyecilik” biz halkın içinden geldik ve denetimine açık ve halka daha yakın bir belediyecilik anlayışını hâkim kıldık. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adaylarımızla ,bütün bu siyasal ilke ve vaatleri somut mekanizmalara dönüştürmek amacıyla 31 Mart 2024 de yapılacak olan Yerel Seçimler de Aydınlı vatandaşlarımız dan destek istiyoruz . Geçmişte 1994 de hocamız Necmettin Erbakan beyin Genel Başkanlığındaki RP’li belediyelerde uygulamaya konulan “Halk Meclisleri” “Beyaz Masa” “Halk Saatleri” ve “Sosyal Belediyecilik” uygulamaları da bu hedef ve ilkelerin sonucu olarak kurulmuştur. Halkı karar mekanizmalarına katan, halkın denetimine imkan veren, halkla belediye arasındaki ilişkiyi daha insani bir çerçeveye taşıyan yeni bir yönetim anlayışı sergilemiştir. 1994'te Bizim Milli Görüşçüler olarak uygulamaya koyduğumuz uygulamaları yerel belediyelerde Şuanda görüyoruz ki, bizi en çok eleştiren CHP kendi belediyelerinde kullanmaya çalışıyor. Lakin Aydın Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeler Belediyecilikte şeffaflık ve beyaz masa olayını sadece isimde kalıyor, uygulamada sınıfta kalıyorlar. Halkı siyasetin daha aktif öznesi yapmayı hedefliyoruz ve 31 Mart 2024 de yapılacak olan Yerel Seçimler de desteklerini bekliyoruz.'' (HABER MERKEZİ)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.