• 25 Eylül 2026, Cuma 13:41

Bozdoğan’da zeytin hasadı başladı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde zeytin hasadı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nevzat Erdem’in katılımıyla üreticiye ait zeytin bahçesinde gerçekleştirildi. Hasat sırasında sezonun genel durumu değerlendirilirken, üreticilerin talep ve görüşleri de dinlendi.

 

ÜRETİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Bozdoğan’da faaliyet gösteren bir üreticinin zeytin bahçesinde gerçekleştirilen hasat programına katılan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nevzat Erdem, üreticilerle bir araya gelerek zeytin üretimine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Hasat dönemine ilişkin yapılan değerlendirmelerde zeytin üretiminin sürdürülebilirliği, verim ve kalite açısından dikkat edilmesi gereken konular ele alındı. Üreticilerin sahadaki çalışmaları hakkında bilgi alınırken, hasat sürecinde karşılaşılan sorun ve ihtiyaçlar da değerlendirildi.

 

VERİM VE KALİTE ELE ALINDI

 

Programda zeytin üretiminin Bozdoğan’ın tarımsal faaliyetleri içerisindeki önemi ve üretim sezonunun sağlıklı şekilde sürdürülebilmesi için yürütülen çalışmalar görüşüldü.

Bozdoğan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin, üreticilerle sahada bir araya gelerek tarımsal üretim süreçlerini takip etmeye ve üretimin geliştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. (İHA)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.