Takip Et

SON DAKİKA

“İYİ Parti’nin bir neferi olarak inanın canım acıdı”

15 Eylül 2021, Çarşamba 17:25

     


İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından 2 ilçe başkanı disipline sevk edildi. Disipline sevk edilen İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Disiplin kuruluna sevk edildiğimi posta yoluyla öğrendiğimde İYİ Parti’nin bir neferi olarak inanın canım acıdı. Adalet er geç tecelli edecektir” dedi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Yönetimi tarafından İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile Kuyucak İlçe Başkanı Ömer Kılınç, İl Disiplin Kuruluna sevk edildi. 2 İlçe Başkanı’nın disipline sevk edilme nedenleri ise, İl Sekreteri’ne yapılan hakaretten dolayı olduğu ifade edildi.

Aydın İl Başkanlığı tarafından disiplin kuruluna sevk edildiğini posta yolu öğrendiğini ve hangi tüzüğe ve hangi disiplin suçunu işlediğine dair hiçbir bilgi olmadığını belirten İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Hiçbir belge sunulmadan yargı mercii gibi tüzük dışına çıkılarak hakkımda talihsiz bir işlem başlatılmış. İYİ Parti Aydın il yönetim kurulu kararınca il disiplin kuruluna sevk edildiğimi posta yoluyla öğrendiğimde İYİ Parti’nin bir neferi olarak inanın canım acıdı. Bahsi geçen yazıda hangi tüzüğe ve hangi disiplin suçunu işlediğime dair hiçbir bilgi olmadan ve hiçbir belge sunulmadan yargı mercii gibi tüzük dışına çıkılarak talihsiz bir işlem başlatılmış. Kuruluşundan bu yana verilen her görevi yapabileceğini kanıtlamış olmanın huzurunu yaşarken, il yönetimi tarafından disipline sevk edilmiş olmamız kul hakkına girmektedir. Temsil ettiğim İYİ Partimizi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i iktidara taşımak için gece gündüz demeden ailemizden ve arkadaşlarımızdan feragat ederek çalışmamızın karşılığının disipline sevk edilmek değil aksine daha da ödüllendirmek olmalıdır. Biz nelerle mücadele ediyoruz, karşılığına bakın. Olacak gibi değil. Haberin basında yer almasıyla birlikte Aydın ilimiz başta olmak üzere tüm Türkiye’den konuyla ilgili üzüntülerini dile getiren başkanlarımıza ve İYİ Partili arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Var olsunlar. İYİ Parti tüzük ve yönetmeliklerine aykırı başlatılan disipline sevk sürecinin lehime sonuçlanacağından eminim. Süreci bekleyip göreceğiz. Haklı müdafaamız sonucunda yaşanan gelişmeleri bekleyip görelim. Adalet er geç tecelli edecektir” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler