Takip Et

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul incelemelerini sürdürüyor

Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, Köşk Devlet Hastanesi ile inşaatı devam etmekte olan 9 hekimli Umurlu Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.

Efeler Umurlu Aile Sağlığı Merkezi ve inşaatı devam etmekte olan 9 hekimli Umurlu Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, hizmet sunum alanları ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alarak aile hekimimiz ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanımız ile sohbet etti.

Daha sonra İl Müdürü Şenkul, inşaatı halen devam etmekte olan Umurlu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatında yerinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar ile inşaatın durumu hakkında İlçe Sağlık Müdürü ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yeni Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun tamamlanmasının ardından mahallede yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşım noktasında büyük kolaylık yaşayacağını belirten İl Sağlık Müdürü Şenkul, “En kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulması adına çalışmaların yoğun bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Buradan da Köşk Devlet Hastanesi’ne geçen Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, hastane başhekiminden sunulan hizmetler ve son durum hakkında bilgiler aldı. İl Sağlık Müdürü Şenkul, personel ile sohbet ederek, özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.