Takip Et
  • 11 Haziran 2024, Salı 12:17

Nazilli jandarma personelinden kan bağışı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kızılay Aydın Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yürüttüğü faaliyet kapsamında anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli personel, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kızılay Aydın Şube Müdürlüğü ile iş birliği içinde gerçekleştirilen bu etkinlik, Jandarma personelinin toplumsal dayanışmaya verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Kan bağışı kampanyasına katılan jandarma personeli, gönüllü olarak bağışladıkları kanlarla, ihtiyaç sahibi birçok insana umut oldular.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın bu duyarlı yaklaşımı, Kızılay’ın kan stoklarının artırılmasına önemli katkı sağladı. Kampanyaya katılan jandarma personeli, toplum sağlığına destek olmanın gururunu yaşarken, Kızılay yetkilileri de bu anlamlı katkı için Jandarma personeline teşekkür etti.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, sosyal sorumluluk projeleri ve toplumun her kesimine destek olma çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, vatandaşları da kan bağışı yapmaya davet etti. (DUYGU DİLEK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.