Takip Et

SON DAKİKA

Mesai arkadaşları evliliğe karar verdi

3 Kasım 2021, Çarşamba 08:29

     


Çine'de hizmet veren Deniz Veteriner Kliniği'nde görevli Veteriner Teknikeri Ahmet Turan ile büro personeli Sinem Özdemir, uzun süredir devam eden mesai arkadaşlıklarında, evlilik kararı aldı. Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftin nişan yüzüklerini de patronları Şakir Deniz taktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Şevketiye Mahallesi'nden Yalçın ve Şengül Özdemir çiftinin kızları Sinem Özdemir ile Saraçlar Mahallesi'nden Ali Osman Turan ve merhum Sevim Turan çiftinin oğlu Ahmet Turan, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Sinem ve Ahmet çifti için Şeyhler Düğün Salonu'nda nişan merasimi tertiplendi. Nişan törenine, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi ve genç çiftin patronu Veteriner Hekim Şakir Deniz, ilçede hizmet veren diğer veteriner hekimler, Özdemir ve Turan ailelerinin yakınları ile genç çiftin arkadaşları katıldı.

Genç çiftin nişan yüzüklerini Veteriner Hekim Şakir Deniz takarken, mesai arkadaşlarına bir ömür mutluluk temennisinde bulundu. Gecede genç çift ile birlikte tüm davetliler gönüllerince eğlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler