Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Ertürk, Şampiyon Kuyucakspor'a kupasını verdi

26 Mart 2022, Cumartesi 23:13

     


Aydın Kuyucak İlçe takımı Kuyucakspor, Birinci Amatör Lig şampiyonluğunu kutladı. Kuyucakspor’un şampiyonluk kutlaması, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucakspor oyuncularına madalyalarını takmasının ardından, şampiyonluk kupasını oyunculara takdim etti.

Kuyucakspor’un Play Of müsabakasında başarılı bir sonuç elde ederek Kuyucak İlçesi’ni temsil etmesini dileyen Başkan Ertürk, “Kuyucak Belediyesi olarak voleybol, tenis, futbol, basketbol, güreş, hentbol, yüzme, halter ve badminton gibi birçok spor dalında yaklaşık 500 lisanlı oyuncumuz bulunmakta. Kuyucak’ta, yetenekli çocuklarımızı keşfederek İlçemize ve ülkemize daha iyi hizmet veren nesiller kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde spora, gençlerimize her branşta olduğu gibi futbolda da Kuyucak Belediyesi olarak her konuda destekliyoruz. ve desteklemeye de devam edeceğiz. Kuyucak’ımızda tesisleşme ve birçok spor dalında gençlerimize verdiğimiz destekler sonucunda bugün Kuyucakspor futbol takımımız, başarıyı yakaladı. İnşallah Play Of müsabakasında da hedefine ulaşarak şampiyonluğunu perçinleyip İlçemizi Süper Amatör Ligi’nde temsil hakkını kazanır. Ben bu vesile ile Kuyucakspor antrenörlerimizi, futbolcularımızı ve kulübümüzü tebrik ediyor, spora destek veren tüm Kuyucaklı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İlçemizde bu güzelliklerin, birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum" dedi. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler