Takip Et

SON DAKİKA

Savaş ve Ertürk'ten Kuyucak'ta ziyaretler

20 Mayıs 2022, Cuma 17:55

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü, Kuyucak’ta bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Pamukören Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden AK Partili heyeti, Aydın Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan karşıladı. Pamukören’de engelliler ve bakım evinde kalan yaşlılar ziyaret edildi. Bakımevinde kalan sakinler, AK Partili heyete bir takım müzik ve şiir dinletisi sundu. Ardından engellilere yönelik açılan el sanatları kursu ziyaret edildi.

Pamukören ziyaretinin ardından Kuyucak ilçe merkezine geçen AK Partili heyet esnaf ziyareti gerçekleştirip, Kuyucak Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlarla ve partililerle sohbet etti.

KADIN AĞIRLIKLI TEKSTİL ZİYARET EDİLDİ

Kuyucak’ta yüzde 95’i kadın 300 çalışanı olan tekstil işletmesi ziyaret edildi. Dikim, ütü ve paketleme yapılan tekstilde 26 ülkeye ihracat gerçekleştiğini söyleyen İşletme Müdürü Hüseyin Yafgu, AK Partili heyete tekstil hakkında bilgiler verdi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak’ta faaliyet gösteren Deniz Tekstil, istihdam sağlamaya devam ediyor. Bu işletmede çalışanların çoğunun kadın olması çok önemli bir konu. İlçemizdeki vatandaşlarımıza iş istihdamı sunan, meslek sahibi olmalarına katkı sağlayan işletmemiz, Kuyucak’ımızın sanayi sektörüne büyük katkı sağlıyor. Kuyucak’ta istihdama katkı sağlayan Deniz Tekstil ailesine teşekkür ediyoruz” dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler