Takip Et
  • 27 Eylül 2023, Çarşamba 20:08

Koçarlı’da tenis rüzgarı esiyor

Koçarlı’da, Koçarlı Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, ilçe de spora verilen önemi ön plana çıkarmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Yaz Sonu Tenis Turnuvası” Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın başlama vuruşu ile start aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

27-28 ve 29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Yaz Sonu Tenis Turnuvasında 19 Kadın, 8 Erkek tenis sporcusu olmak üzere toplam 27 sporcu mücadele edecek. 29 Eylül Cuma günü oynanacak final maçlarının ardından tamamlanacak olan turnuvanın kupaları 5 Ekim tarihinde Amatör Spor Kulüpleri haftasında düzenlenecek olan törenle sahiplerini bulacak.

Başlama vuruşu öncesi açıklama yapan Başkan Kaplan, Koçarlı Vali Şenol Engin Stadyumu Tenis Kortu’nun bu kez önemli bir tenis turnuvası organizasyonuna ev sahipliği yaptığını ifade ederek, “3 gün sürecek Tenis turnuvamızda Aydın İl genelinden tenis kurslarına katılan sporcularımız kıyasıya mücadele ederek birinci olmak için yarışacaklar. Koçarlı’yı daha çağdaş seviyelere ulaştırmak için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Belediyemiz tarafından inşa ettiğimiz tenis kortlarımızda Yaz sonu tenis turnuvası düzenledik. İlçemizde tüm spor branşlarına olduğu Tenis sporuna da önem veriyoruz. Bu turnuva hem kortlarımızın tanıtımı hem de tenis sporuna gençlerimizin teşvik edilmesi açısından önemli. Bu turnuvada emeği geçen Tenis Hocamız ve aynı zamanda turnuva hakemimize olan Şahin Akın hocamız olmak üzere, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum. Güzel ve kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı bir turnuva olacak. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.