Batman'ın Sason ilçesinde vatani görevini yaparken terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Er Olcay Altun, şehadetinin yıl dönümünde Aydın'ın Karacasu ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1985 yılında Sason İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı emrinde vatani görevini sürdürürken bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Er Olcay Altun için Karacasu'da anlamlı bir anma programı gerçekleştirildi.
PROTOKOL VE AİLESİ MEZARI BAŞINDA BULUŞTU
Karacasu Kaymakamı İsmail Battal'ın yanı sıra ilçe protokolü ve şehidin ailesinin katıldığı törende, Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Anma programında şehidin kabri başına karanfiller bırakılırken, duygu dolu anlar yaşandı.
Karacasu Kaymakamlığı da düzenlenen anma programına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Kaymakamımız İsmail Battal, protokol üyeleri ve şehidimizin kıymetli ailesi ile birlikte Sason İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı (Sason/Batman) emrinde vatani görevini yaptığı sırada, bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan J.Er. Olcay Altun, şehadetinin yıl dönümünde mezarı başında anıldı."
Aradan geçen yıllara rağmen kahraman şehit Olcay Altun'un fedakârlığı bir kez daha saygı ve minnetle yad edildi. Düzenlenen törende, şehitler için edilen duaların ardından program sona erdi. (ERDAL AYDIN)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.