Takip Et

/>

SON DAKİKA

Ölü ya da diri bulana para ödülü

12 Ocak 2024, Cuma 13:37
Son güncelleme: 12 Ocak 2024, Cuma 13:39

     


İzmir'in Torbalı ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olan adam için ilan verildi. İlanda yazan "Ölü ya da diri" ifadesi dikkat çekti.

FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYIN

Yaklaşık 4 aydır kayıp olan Bekir Doğan için Torbalı’da birçok yere branda afişler asıldı. Afişte Bekir Doğan’ın kaybolduğu, ölü ya da diri bulunmasına yardımcı olana para ödülü verileceği bilgisi verildi

Torbalı’nın Karakuyu Mahallesi’nde ikamet eden burada zaman zaman kasaplık Bekir Doğan’dan yaklaşık 4 aydır haber alınamıyor.  Bekir Doğan 19 Eylül’de kayboldu. Hiçbir yerde bulunamayan kayıp şahsın bulunması için yetkililere bilgi verildi. Doğan’ı aramak için AFAD ve Jandarma ise teyakkuza geçmişti. 3 gün boyunca aralıksız bir şekilde dağ-taş, bağ-bahçe aranan Bekir Doğan’ın izine rastlanamadı. Doğan için yürütülen arama çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, ekipler olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Öte yandan Karakuyu’da birçok yere branda afişler asıldı. Afişte Bekir Doğan’ın kaybolduğu, ölü ya da diri bulunmasına yardımcı olana para ödülü verileceği bilgisi verildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler