Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı iş insanından Tatar'a kılıç hediyesi

31 Mayıs 2022, Salı 14:46

     


Aydınlı İş İnsanı ve Eski Masterler Başkanı Mehmet Çetin, KKTC'de 9.'su düzenlenen Masterler Futbol Turnuvasına davet edildi. Turnuvadan önce KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı makamında ziyaret eden Çetin, Tatar'a üzerinde Osmanlıca ve Türkçe Ersin Tatar yazan özel yapım kılıç hediye etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Daha önceki yıllarda Masterler Başkanlığı yapan Aydınlı İş İnsanı Mehmet Çetin, KKTC'de dokuzuncusu düzenlenen Masterlar Futbol Turnuvasına Şöhretler Takımı ile birlikte onur konuğu olarak davet edildi. Turnuvaya Fenerbahçe Masterlar, Galatasaray Masterler ve Şöhretler Takımı olmak üzere Türkiye'den üç takım katılırken KKTC'deki Batmazoğlu Masterler Takımı turnuvaya ev sahipliği yaptı. Turnuva öncesi KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı makamında ziyaret eden Çetin, Tatar'a özel yapım olan ve üzerinde Osmanlıca ve Türkçe olarak Ersin Tatar yazan kılıcı hediye etti.

İki gün süren turnuvanın birincisi Galatasaray Masterler, ikincisi Batmazoğlu Masterler, üçüncüsü Şöhretler Takımı ve dördüncüsü Fenerbahçe Masterlar oldu. Atatürk Stadyumunda yapılan final karşılaşmasına katılan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kazananlara kupalarını takdim etti. Kupa töreninin ardından 'En son sözü Efeler söyler' diyerek stada çıkan Mehmet Çetin zeybek oynadı. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler