Takip Et
  • 11 Haziran 2022, Cumartesi 22:08

Aydınlı işletmeci Büyükşehir Belediyesine isyan etti

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde düğün salonu işletmeciliği yapan Kenan Ocak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yol çalışması nedeniyle yağış sonrası felaketi yaşadıklarını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Kızılcaköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gül Bahçesi Kır Düğün Salonu İşletmesi, yaşanan yağmur sonrası kullanılamaz hale geldi. İşletmeci Kenan Ocak, 6 yıldır yaşamadıkları sorunun Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yol çalışmasından sonra meydana geldiğini ifade etti.

“BİR DAHA BU SORUNU YAŞAMAMAK İÇİN YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”

Aydın’ın büyük bölümünde etkili olan yağmur esnasında, şehrin alt ve üst yapısının yetersiz olduğunu ortaya çıkardı. Efeler Kızılcaköy Mahallesi’nde düğün salonu işletmeciliği yapan Kenan Ocak, bilinçsiz şekilde yapılan mahalle yolu nedeniyle işletmesinin büyük zarar gördüğünü söyledi. Ocak, “Ben burada 6 yıldır işletmecilik yapıyorum ve daha önce yağışlardan hiç etkilenmedik. Geçen yıl Aydın Büyükşehir Belediyesi mahallenin yolunu asfaltladı ve bu çalışmada ise yol çok fazla yükseltildi. Yolun yükselmesinden dolayı yakınımızdan geçen derenin taşması ve bölgede biriken yağmur suyu ile beraberinde getirdiği çöpler, işletmemize doldu. Önceleri yaşanan şiddetli yağmurlarda bu sorunu yaşamamıştık. Yapılan yol çalışması nedeniyle adeta felaketi yaşadık. Bahçemizde yapmamız gereken düğünü iptal edemeyeceğimiz için kapalı alanı temizlemeye çalışıyoruz. Bizim gibi düğün yapacak müşterimizin de mağdur olmaması için mücadele ediyoruz. Biz bir daha bu sorunu yaşamamak için yetkililerden çözüm bekliyoruz” diye konuştu. (HAZEL BAYIK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.