Adalet Bakanı Akın Gürlek, çeşitli temaslarda bulunmak ve devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere 2 Ekim Cuma günü Aydın’a geliyor. Bakan Gürlek’in programında yeni adliye binasının şantiyesini ziyaret etmesi ve hakim ve savcılarla bir araya gelmesi de yer alıyor.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in Aydın ziyareti kapsamında ilk duraklarından birinin, Efeler ilçesi Atatürk Bulvarı’nda yapımı süren yeni adliye binasının şantiyesi olması bekleniyor. Burada inşaat çalışmalarını yerinde inceleyecek olan Gürlek, yetkililerden projenin son durumu hakkında bilgi alacak.
ADLİYE, VALİLİK VE İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
Bakan Gürlek’in Aydın programının yalnızca adliye binasıyla sınırlı kalmayacağı öğrenildi. Program kapsamında adliye ve valilik ziyaretlerinin yanı sıra il başkanlığı ziyareti de gündemde. Gürlek’in ayrıca “Terörsüz Türkiye” konulu bir programa katılması bekleniyor.
Öte yandan, yeni adliye binası için temel atma töreninin 2 Ekim’deki programda yer almadığı bildirildi. Temel atma töreni için ilerleyen günlerde ayrı bir program düzenlenmesi planlanıyor.
Bakan Gürlek’in Aydın ziyaretine ilişkin resmi programın ayrıntılarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. (ERDAL AYDIN)





















ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.