Takip Et

SON DAKİKA

“Aydın’a seni de bekliyoruz”

20 Temmuz 2022, Çarşamba 14:59

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversite tercihini yapacak olan gençlere seslenerek, “Medeniyetlerin ve kültürlerin kadim şehri Aydın’a seni de bekliyoruz! Senin evin, senin Üniversiten ADÜ. Yerin burası” dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavları (YKS) 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesinin ardından, şimdi de öğrenciler eğitim hayatlarını ve geleceklerini planlamak için üniversite tercihlerine başladı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 80 Akademik birimle hizmet verdiklerini ve öğrencilerin tercih edebileceği üniversitelerin başında ADÜ geldiğini belirtti. Rektör Aldemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizin gayreti ve ailelerinin destekleriyle sınav dönemi geride kaldı. Açıklanan sonuçlar ile emeklerinin karşılığını alan tüm aday öğrencilerimizi kutluyor, Aydın’a davet ediyorum. 20 Fakülte, 3 Enstitü, 1 Devlet Konservatuarı, 1 Yüksekokul, 19 Meslek Yüksekokulu, 36 Uygulama ve Araştırma Merkezi ile toplam 80 Akademik birimle ülkemizin ve medeniyetimizin yeni liderlerini geleceğe hazırlıyoruz. Ege Bölgesi’nin yeni bilim ve cazibe merkezlerinden Üniversitemizde, kültürümüze katkı sağlarken geleceği inşa ediyoruz. Medeniyetlerin ve kültürlerin kadim şehri Aydın’a seni de bekliyoruz! Yerin burası. Senin evin, senin üniversiten ADÜ!” (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler