Takip Et

SON DAKİKA

Buharkent Belediyesi öğrencileri kitapla buluşturdu

14 Ekim 2021, Perşembe 15:04

     


Buharkent Belediyesi Buharkent’teki ortaokul lise ve üniversite öğrencilerini Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kitap Fuarına götürdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kitap Fuarı, her yaştan kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Kitap Fuarı gezi etkinliği programı kapsamında Buharkent’te yaşayan ortaokul lise ve üniversite öğrencileri kitaplarla buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği fuarın Ege Bölgesi’ndeki en büyük kitap fuarı olduğunu söyleyen Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “Buharkent Belediyesi olarak Denizli’de dördüncüsü düzenlenen kitap fuarına tüm Buharkent’teki öğrencilerimizi götürüyoruz. Ege Bölgesi’nin en büyük kitap fuarını öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Önce üniversiteli öğrencilerimizi götürdük. Bugün de ortaokul ve lise öğrencilerimizi götürüyoruz. Umarım bu vesileyle çocuklarımızın kitap okuma alışkanlıkları gelişir” diye konuştu.

Buharkent İlçe Milli Eğitim Müdürü Cavit Baştürk ise, “Sayın başkanımıza öğrencilerimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Her sene bu tür etkinliklere katılmamız ve okullarda yaptığımız etkinlikler sayesinde ilçemizde kitap okuma alışkanlığı yüksek boyutta” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler