• 26 Ekim 2026, Pazartesi 10:03

Aydın'da dubleks daire icradan satışa çıkarıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan 4+1 dubleks daire, icra yoluyla satışa sunuldu. Toplam 155 metrekare brüt alana sahip taşınmaz için 5 milyon TL muhammen bedel belirlenirken, ilk artırmanın 19 Ocak 2027 tarihinde başlayacağı açıklandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir borç nedeniyle haczedilen dubleks meskenin icra yoluyla satılmasına karar verildi. Aydın İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilana göre, Cumhuriyet Mahallesi Çiftemusluk mevkisinde bulunan taşınmaz, elektronik artırma yöntemiyle yeni sahibini bulacak.

4+1 DUBLEKS DAİRE SATIŞA ÇIKARILDI

Satışa konu olan taşınmazın, Efeler Mahallesi Köroğlu Caddesi üzerinde yer aldığı belirtildi. Tapuda Cumhuriyet Mahallesi 600 ada, 9 parselde kayıtlı bulunan daire, binanın 4. katı ile çatı katında yer alıyor.

Onaylı mimari projeye göre 4+1 olarak tasarlanan dubleks dairenin alt katında salon, mutfak ve yemek bölümü, iki oda, banyo, antre, hol ve iki balkon bulunuyor. Üst katta ise iki oda, hol ve banyo yer alıyor.

Taşınmazın brüt kullanım alanının 155 metrekare, toplam net kullanım alanının ise 147,53 metrekare olduğu açıklandı.

DOĞALGAZLI VE ASANSÖRLÜ BİNADA

İcra ilanında yer alan bilgilere göre, betonarme olarak inşa edilen binada asansör bulunuyor. Dairenin ısıtması doğalgaz kombi sistemiyle sağlanırken, odalarda laminat parke, mutfakta granit tezgâh ve banyoda duşakabin yer alıyor.

22 Temmuz 2013 tarihli yapı kullanma izin belgesi bulunan taşınmazın, İzmir Bulvarı'na yaklaşık 140 metre, Adnan Menderes Bulvarı'na ise yaklaşık 1,8 kilometre mesafede olduğu belirtildi.

DEĞERİ 5 MİLYON TL OLARAK BELİRLENDİ

Aydın İcra Dairesi tarafından hazırlanan satış ilanında, dubleks daire için 5 milyon TL muhammen kıymet belirlendi. Taşınmazın satışında uygulanacak KDV oranı ise yüzde 1 olarak açıklandı.

İLK ARTIRMA 19 OCAK'TA

İcra yoluyla satışa çıkarılan taşınmaz için ilk elektronik artırma 19 Ocak 2027 tarihinde saat 11.41'de başlayacak ve 26 Ocak 2027 tarihinde aynı saatte sona erecek.

İlk artırmada satışın gerçekleşmemesi durumunda ikinci artırma 16 Şubat 2027 tarihinde saat 11.41'de başlayacak ve 23 Şubat 2027 tarihinde saat 11.41'de tamamlanacak.

Satışa ilişkin detaylı bilgilere, taşınmazın görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden, Aydın İcra Dairesi'nin 2026/781 TLMT. sayılı dosyası üzerinden ulaşılabilecek. (İSLAM KELEŞ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.