Takip Et

SON DAKİKA

Afacan Mucitler'den LÖSEV’e destek

23 Mayıs 2022, Pazartesi 10:33

     


Efeler Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladığı ürünler, satışa sunuldu. Minik öğrencilerin elde ettiği gelir, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi tarafından, Aydiyar Kır Bahçesi’nde sergi ve gösteri organizasyonu düzenlendi. Organizasyona, Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi Kurucusu Hüseyin Kanyılmaz ile okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi Kurucusu Hüseyin Kanyılmaz, “Değerli çocuklarımız ve velileri ile yakınları buraya teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın gösterilerinde ufak tefek aksilikler olabilir. Ama ben güzel bir gösteri ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bugün buradaki gösterimiz ile minik öğrencilerimiz LÖSEV’e katkı sağlayacaklar. Bu yaşta onlara bu bilinci oluşturmamız çok daha anlamlı ve güzel oldu” diye konuştu.

Afacan Mucitler Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrenciler ile öğretmenlerinin sezon başından buyana yaptıkları resim, süs eşyası çeşitleri ve el işi ürünleri sergilendi. Minik öğrencilerin yaptığı çeşitli gösteriler ise velilerden büyük beğeni topladı. (ORKİDE ÜLKER)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler