Takip Et
  • 8 Şubat 2024, Perşembe 06:58

Toğrul Allahverdili: Seçimlerde tek Azerbaycan değil Türk dünyası kazandı

Azerbaycan'ın Gençlerin Girişimine ve Gelişimine Destek Birliğli ve “İnterpress” medya grubu Başkanı Toğrul Allahverdili Azerbaycanda gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı  İlham Aliyevin yeniden zaferiyle sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında konuştu.

Bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Azerbaycanın İstanbuldakı  Konsolosluğunda oy kullandım. Kardeş Türkiyede vatandaşlarımız arasında seçmen katılımının yüksek olması gurur vericidir. Elbette bu faaliyetin temel sebebi 30 yıldır işgal altında olan topraklarımızın özgürleştirilmesidir.

"TÜRK DÜNYASI KAZANDI"

7 Şubat seçimleri sonucunda devletimize çifte standartlar uygulayanlar, Azerbaycan ve Türkiye kardeşliyini kıskananlar, Milletimizi bölmeye çalışanlar yenildi, Türk dünyası kazandı ve her zaman da kazanacak." 

Türk dünyasının Cumhurbaşkanı  İlham Aliyev ve R.T Erdoğan sayesinde birleştiğini belirten Allahverdi, bu davayı başka bir liderin taşıyamayacağını söyledi. 

"Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde Türk dünyasında bir birleşme ve kalkınma gerçekleşti. Bu seçim sadece Azerbaycanın seçimi değildir. Bu seçim, Türk dünyasının seçimidir. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.