Takip Et

/>

SON DAKİKA

Polat Grup Ailesi iftarda buluştu

28 Nisan 2022, Perşembe 10:52

     


Aydın’da faaliyet gösteren Polat Group Holding yöneticileri, çalışanları ve aileleri düzenlenen iftar organizasyonunda bir araya geldi. İftar yemeğine bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri de katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da yaklaşık bin çalışanı ile makine, redüktör ve fidancılık alanlarında hizmet veren Polat Group Holding tarafından, Efeler Aymira Otel’de iftar programı düzenlendi. Programa, Polat Makine Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat başta olmak üzere tüm holding yönetimi ile çalışanlar ve aileleri katıldı.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okunup yapılan duanın ardından hep birlikte iftar yapıldı. Çalışanlarına ve özellikle eşlerine yönelik bir konuşma gerçekleştiren Polat Group Holding Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Polat, “Bildiğiniz üzere 2 yıldır pandemi dolayısıyla bu organizasyonlarımızdan mahrum kalmıştık. Çok şükür şuan o dönemi atlattık ve çok güzel bir organizasyonla tekrar beraberiz. Umarım bundan sonra geleneksel iftar yemeğimiz böyle devam eder ve hep beraber kutlamalara devam ederiz. Tabi Polat Grup personeli ve eşlerini burada yakalamışken kısa bir bilgi vermek isterim. Bu sene yoğun bir dönem geçireceğiz, güzel bir yıl olacak. Özellikle çalışanlarımızın eşlerine seslenmek istiyorum; eşlerinizi biraz alıkoyacağız, biraz fazla mesai yapmamız gerekecek. Fakat yıl sonu tekrar yaptığımız işleri ve bütçemizi kutlamak için böylesi bir organizasyon daha planlarız. Hepinize katılımı için teşekkür ediyor ve şimdiden Ramazan Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Program, semazen gösterileri ile devam etti. (ORKİDE ÜLKER) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler