Takip Et

Surtaş Otomotiv’den coşkulu şehir turu

19 Mayıs 2022, Perşembe 17:45

     


Aydın’da Peugeot, Citroen, Opel ve Hyundai markalarını bünyesinde bulunduran Surtaş Otomotiv, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda araçlarla şehir turu etkinliği gerçekleştirdi. Efeler şehir merkezinde 22 araçla gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar alkışlarla eşlik ederken, Malazgirt Meydanı’nda da Efelerle zeybek gösterisi yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler İlçesi’nde 10. Yıl Marşı ve Gençlik Marşları eşliğinde, Türk bayrakları ile süslenen araçlarla yapılan şehir turu coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu. Güvenlik tedbirleri eşliğindeki şehir turunu caddelerde ve apartmanlardaki vatandaşlar da, Türk bayrakları ve alkışlarla eşlik etti. Girne Mahallesi Malazgirt Meydanı’nda ise, müzik eşliğinde Efelerle zeybek gösterisi yapıldı. Malazgirt Meydanı’ndaki etkinlikte firma çalışanları Türk bayrakları açıp, meşaleler yakarak vatandaşları selamladı. Efeler’in zeybek gösterisi ise büyük beğeni aldı.

Surtaş Otomotiv satış müdürlerinden Penbe Güdümgen, bu yıl ki Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda farklı bir etkinlik yapmak istediklerini belirtirken, “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı önemli günlerden birisi. Bu yıl firma olarak bünyemizdeki dört markanın araçlarıyla şehir turu gerçekleştirmek istedik. 19 Mayıs’ı Malazgirt Meydanı’ndaki zeybek gösterisi ile kutlayarak, Aydınlılara ayrı bir coşku yaşatmayı amaçladık. Şehir turu esnasında bizleri alkışlarıyla destekleyen Aydınlılara ve aktivitemiz sürecinde verdikleri desteklerden dolayı Aydın Valiliği ve güvenlik güçlerimize teşekkür ederiz” dedi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler