Takip Et

SON DAKİKA

Nihat’la Sivrisinek Aydınlılarla buluştu

15 Haziran 2022, Çarşamba 17:57

     


Türkiye’nin en çok dinlenen radyocusu Nihat Sırdar, Daikin Aydın Ana Bayii TESTAŞ Enerji Isıtma ve Soğutma Sistemleri firmasının organizasyonunda Aydınlılarla buluştu. Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndan gerçekleştirilen Kafa Radyo’nun “Nihat’la Sivrisinek” programı canlı yayınına Aydınlılar büyük ilgi gösterdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Atatürk Kent Meydanı’ndan Kafa Radyo’da canlı yayınlanan “Nihat’la Sivrisinek” programında Nihat Sırdar, “#ArkadaşDediğin ne yapmalı, ne yapmamalı sizce?” konusunu işlerken, Aydınlıların gösterdiği ilgiyi, Aydın’ın güzelliklerini, incir, cennet elması, çilek gibi yerli ürünlerini de anlattı.

TESTAŞ Enerji Isıtma ve Soğutma Sistemleri firması, program sırasında Aydınlılara kar helvası, pamuk şeker ve dondurma gibi ikramlarda bulunurken, program gününe özel indirimler sundu.

Aydınlıların yoğun ilgi gösterdiği Nihat Sırdar, program öncesi ve reklam aralarında vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Aydın Fenerbahçeliler Derneği de, Sırdar’a çiçek ve tişört hediye etti.

YÜZDE 35 İNDİRİM KAZANDILAR

Doğru Hava Turnesi kapsamında her gittiği ilin en yüksek sıcaklık derecesine göre indirimler veren Nihat Sırdar, program sırasında istediği Aydın incirini canlı yayın aracına getiren ilk 3 şanslı dinleyiciye Daikin TESTAŞ’tan yüzde 35 indirim hediye etti. İndirim kazanan dinleyiciler, Yasin Baykaya, Şükran Arslan ve Hatice Gündoğdu oldu.

AYDINLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

TESTAŞ Enerji Isıtma ve Soğutma Sistemleri firması sahibi Tuncay Tosun, Aydınlı vatandaşların gösterdiği ilgiyle güzel ve unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade ederken, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Nihat Sırdar’ı Aydınlılarla buluşturduk, sürpriz hediye ve ikramlarda bulunduk. İki saat süren güzel bir canlı yayına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Gerek radyoları başında olan, gerekse Atatürk Kent Meydanı’ndaki etkinliğimize katılan tüm Aydınlılara teşekkür ederiz” dedi. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler