Takip Et

SON DAKİKA

Vali Yiğitbaşı'dan "24 Temmuz Basın Bayramı" mesajı

24 Temmuz 2022, Pazar 17:22

     


Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yiğitbaşı, mesajında, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, zamanında ve gerçek bilgiye erişim gibi önemli görevleri ifa ettiğini belirtti.

Bireylerin habere erişimi, kamuoyu farkındalığı oluşturma, eğitim ve bilinçlendirme, toplumdaki farklı görüşlerin eşit ve adil temsili bağlamında basın mensuplarının önemli rol ve sorumlulukları bulunduğunu aktaran Yiğitbaşı, mesajında şunları kaydetti:

"Demokratik kültürün ayrılmaz parçası, vatandaşların etkili ve güçlü sesi yerel basınımız, Afyonkarahisar'da köklü bir geçmişe sahiptir. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerinin dile getirilmesi ve şehrimizin yararına olacak öneri ve adımlarda basınımız öncülük etmektedir. Şehrimizin pek çok alanda gösterdiği gelişme ve ivmeyi, yerel, ulusal ve uluslararası çeşitli mecra ve platformlara taşıyan basın mensuplarımıza içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu özel gün vesilesiyle yazılı, işitsel ve görsel medyada faaliyetlerini fedakarca sürdüren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, her birine başarılar diliyorum." (AA)







 
Son Eklenen Haberler