Milli okçular başarılarını devam ettirmek istiyor
16 Temmuz 2022, Cumartesi 12:20Tweet | ||
![]() |
Milli okçular, Belek Turizm Merkezi'nde gerçekleştirilen milli takım kampında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Tokyo'da elde ettiği başarının ardından daha çok tanındığını dile getiren Mete Gazoz, sokağa çıktığında insanların yanına gelip fotoğraf çekilmek istediklerini belirterek, "Saha içinde aldığımız başarıların saha dışında herkesçe bilinmesi güzel hissettiriyor. Ancak, saha dışındaki bu ilginin saha içine çok bir etkisi olmadı." diye konuştu.
Gazoz, 2022 yılının kendileri açısından çok güzel devam ettiğini, neredeyse katıldıkların bütün turnuvalarda mutlaka kürsüye çıktıklarını ifade ederek. "Kişisel olarak da kazanabileceğim kadar madalya kazanmak istiyorum." diye konuştu.
"UMARIM Kİ FİNALE ÇIKARIZ"
Geçen haziran ayında Almanya'da düzenlenen Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda, klasik yay kadınlar kategorisinde Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Gülnaz Büşranur Coşkun ise elde ettiği şampiyonlukla bu yıl ki en büyük hedefini gerçekleştirdiğini söyledi.
Kolombiya'nın Medellin kentinde 18 Temmuz'da başlayacak Dünya Kupası'nın 4. ve son ayağına katılacaklarını aktaran Coşkun, "Dünya Kupası'nda hem takım olarak hem de bireysel olarak çok güzel şeyler yapmak istiyoruz. Umarım ki finale çıkarız. Birinci oluruz diye umuyorum." dedi.
Coşkun, 2016 Rio ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılmayı kıl payı kaçırdığını, bu yüzden artık kendisine olimpiyat hedefi koymadığını, her gittiği yarışmada başarılı olmaya çalıştığını kaydetti.
"OLİMPİYAT ALTINI KARAKTERİ ÜZERİNDEKİ OLUMLU ETKİ YAPTI"
Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin de Mete Gazoz'un kazandığı olimpiyat madalyasından sonra olgunlaştığını, ileriye dönük daha sağlam adımlarla ilerlediğini söyledi.
Milli sporcunun önceki yıllara nazaran daha düşük bir tempoda 2022 yılı yarışmalarına hazırlanmasına karşın katıldığı yarışmalarda farkını ve kalitesini ortaya koymaya devam ettiğini vurgulayan Ergin, "Mete önümüzdeki yıl çok daha güçlü olacak. Bunun emarelerini de şu ana kadar katıldığı yarışmalarda gösteriyor. Olimpiyat altınının onun karakteri üzerindeki olumlu etkisi, bizi önümüzdeki yıllara çok daha umutlu bakmaya yönlendiriyor." diye konuştu.
"POTANSİYELİ ÇOK DAHA FAZLA"
Büyüklerde Avrupa Şampiyonu olan Gülnaz Büşranur Coşkun ile 2013 yılından beri beraber çalıştıklarını dile getiren Ergin, sporcusunun önceki yıllarda gençlerde Avrupa Şampiyonu olduğunu hatırlattı.
Milli sporcunun sürekli kendini geliştirdiğini ve başarısının da sürekli artarak devam ettiğini aktaran Ergin, "Bu yıl kariyerinin zirvesine ulaşmış gibi gözükse de potansiyeli çok daha fazla. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Gülnaz Büşranur Coşkun'un da yer aldığı bayan milli takımımızın madalya alabileceğini düşünüyoruz." dedi. (AA)

Aydın'ın Köşk ilçesinde yakınlarının haber alamadığı 18 yaşındaki

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk

Gazeteci Mehmet Aydın’ın tvDEN'de hazırlayıp sunduğu Güne Bakış programına

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yağma suçundan 24,5 yıl kesinleşmiş

Kuşadası-Söke Karayolunda sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında genç

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederini

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, otomobilin akaryakıt istasyonunun tabelasına

Aydın'ın Germencik ilçesinde, dere yatağını kirleten vidanjör sürücüsü

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla 2 kişi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde araçtan hırsızlık yaptığı öne sürülen

Muğla’nın Milas ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde tartıştığı damadını öldürdüğü

Aydın'ın Çine ilçesinde 4 motosikleti çaldığı iddiasıyla

Gençlik ve Spor Bakanı (GSB) Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin yaz

Adana'da kayıp olarak aranan kişi, bir bahçede ölü olarak bulundu. Merkez

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na

Şanlıurfa sınırında teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanan ve

Milli Eğitim Bakanı Özer, "3-5 yaşındaki okullaşma oranlarını OECD ülkelerinin

Damadın hayatını kaybettiği kazada, eşi ve annesi yaralandı Trabzon'da meydana

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 19'uncu Uluslararası Bodrum

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 100. yılı etkinlikleri kapsamında

Sağlık Bakanlığı, 0-12 yaş çocuklar için koruyucu ağız ve diş sağlığı

Kış aylarında sofralarda tadı, kokusu ve aromasıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan

TBB verilerine göre, yılın ikinci çeyreğinde toplam aktif dijital bankacılık

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu Rus

Sakarya'da, kucağında emzirdiği 1 yaşındaki oğlunu ve 10 yaşındaki kızını enkazda

Dün yaşamını yitiren, Yeşilçam'ın önde gelen isimlerinden Rıza

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, eşini ve bir kişiyi öldüren

Manisa'da, Muhtar Zuhal Güneş'in girişimiyle düzenlenen ücretsiz

Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev, "Türkiye'nin FETÖ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrailli mevkidaşı Isaac Herzog arasında son

Güney Afrika ülkesi Zimbabve'de yaşanan kızamık salgınında en az 157

Uşak'ta, otomobilde 10 tabanca ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheliden

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Sırbistan ve Kosova'ya gerginliği tırmandırmama

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçime göre Mustafa Savaş, Rıza

AK Parti Aydın Milletvekilli Mustafa Savaş, “Daha önce müjdesini verdiğimiz

Yetiştirilen ürün çeşidi ve ürün kalitesi açısından

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından, aşure hayrı