Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar’da Studio Nadir hizmete açıldı

26 Mayıs 2022, Perşembe 09:29

     


Yenipazar'da 18 yıldır fotoğrafçılık sektöründe Foto Eren adlı işletmenin ortağı olarak faaliyet gösteren Nadir Çelik, kendi iş yerini kurdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar Doğu Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete giren Studio Nadir’in açılış törenine, Yenipazar Kaymakamı Osman Kural, Belediye Başkanı Yüsran Erden, İlçe Emniyet Amiri Hacı Ali Katman, İlçe Jandarma Komutanı Güngör Demirtaş, Yenipazar Esnaf Odası Başkanı Sinan Değirmencioğlu, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde katılımcılara ve misafirlere ikramlarda bulunuldu. Açılışta konuşan Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, “Biz, Nadir ile birlikte 10 yıldan fazla süredir ilçemizin yaşamını tarihini bir yere kayıt ediyoruz. Fotoğraf sanatı da öyle bir sanat ki, tarihi kayıt etme sanatı. Kendisi bir kültür hizmeti yapıyor aslında. O yüzden bu işletmenin hem ilçemizin kültür hayatına hem yazılı kayıtlarında yol kat edeceğine inanıyorum. Buraya gelirken bu iş yerine çok yakışacak aslında bir hediye getirdim, onu sizlerle paylaşmak istiyorum. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sanatı ve sanatçılara büyük önem verirdi, fotoğrafta bir sanat. Dolayısıyla Büyük Önderimiz Atatürk'ün bir ifadesi var, ‘Efendiler hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta reis cumhur olabilirsiniz. Fakat sanatkar olamazsınız’ diye. Hayat öyle sanata vakıf olan bu çocukları sevelim ve ilçemize yeniden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yenipazar Kaymakamı Osman Kural ise, “İlçemizde böyle bir mekanın faaliyet gösterecek olmasından dolayı mutlu oldum. Rabbim mekan sahibi kardeşimize bereketli bol kazançlar nasip etsin, hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan dua eşliğinde iş yerinin açılışı gerçekleşti. İşletme sahibi Nadir Çelik, “Bu mutlu günümde yanımda olan, iş yerimin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadeleri ile mutluluğunu paylaştı. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler