Takip Et
  • 24 Mayıs 2024, Cuma 15:33

Gündüz Gece programının bu haftaki rotası: Sakin Şehir Yenipazar

Ekranların sevilen ismi Kürşat Taner’in hazırlayıp sunduğu Kanal 7'nin popüler programı "Gündüz Gece", bu hafta Sakin Şehir unvanına sahip Aydın'ın Yenipazar ilçesine konuk oluyor.

25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 11:30'da yayınlanacak olan bölümde, sempatik sunucu Kürşat Taner’in sunumuyla Yenipazar'ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ekranlara taşınacak.

Programda, Yenipazar'ın önemli kültürel duraklarından Yörük Ali Efe Müzesi ziyaret edilecek ve müzenin yanı sıra ilçenin diğer doğa güzellikleri izleyicilere tanıtılacak. Tarihi ve kültürel değerler, emekli öğretmen ve tarihçi Aytekin Sözen'in anlatımıyla izleyicilere aktarılacak.

Ayrıca, Yenipazar’ın ünlü lezzetlerinden pide ve ev yapımı diğer seçkin yemeklerin tarifleri de programda yer alacak. "Gündüz Gece" programı, hem gezip görülecek yerler hem de damak tadına hitap eden içerikleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Bu keyifli gezi ve lezzet dolu programı kaçırmamak için 25 Mayıs Cumartesi günü saat 11:30'da Kanal 7 ekranlarında olun. (SERKAN SARAÇOĞLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.