Takip Et

SON DAKİKA

Çaresiz baba her yerde kızını arıyor

2 Haziran 2022, Perşembe 12:33

     


Aydın’ın Yenipazar İlçesinde yaşayan Dilek Aslan (24), dört yıl önce Afyon Kocatepe Üniversitesi Büro Yönetimini kazandı. Aslan, okuluna bir dönem devam ettikten sonra ailesine haber vermeden okuldan ayrıldı ve ardından ailesiyle tüm iletişimini kesti. Dört yıldır kızını arayan baba Adnan Aslan, kızının kendileriyle bağlantıya geçmesini ve ne olursa olsun kızına kapısının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar’da yaşayan ve üç kız kardeşten en küçüğü olan Dilek Aslan, 2018 yılında Büro Yönetimi bölümünü kazanarak Afyonkarahisar’a gitti. Okuluna bir dönem devam eden Aslan, ikinci dönem okulu bıraktı. O dönemde Yenipazar’a dönemeyeceğini söyleyerek ailesiyle iletişimini kesen genç kız sadece babasından para istemek için mesaj atmaya başladı. Kızının istediği parayı belirli aralıklarla gönderen baba Adnan Aslan, kızıyla görüşmek istediğini söylese de kızı bu görüşme isteğini kabul etmedi. Afyonkarahisar’a gidip her yerde kızını arayan babanın çabaları da sonuç vermedi. Kızının zorla tutulduğunu düşünen baba, emniyete suç duyurusunda bulunsa da kızı 18 yaşından büyük olduğu için herhangi bir çalışma yapılmadı. 2019 yılında televizyon programı olan ‘Esra Erol’a çıkan baba, kızına o yolla da ulaşamadı.

Daha önce aralarında hiçbir sorun yaşanmadığını ifade eden baba Adnan Aslan, “Kızım mesajla gelmek istediğini ama gelemediğini söylüyor. Aldığım bazı bilgilere göre kendisi Afyonkarahisar’da zorla tutuluyor. Defalarca Afyonkarahisar’a gittimse de kızımı bulamadım” dedi.

Kızına çağrı yapan Aslan, “Kızım neredeysen gel. Yaşadığın kötü bir durum olsa da ben senin babanım. Kapım sana sonuna kadar açık. Yaşadığın bir sorun varsa da sana yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya hazırım” diye konuştu.(HAZEL BAYIK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler