Takip Et

SON DAKİKA

Evliliğe giden yolda ilk adımı attılar

13 Haziran 2022, Pazartesi 15:28

     


Sultanhisar’ın Atça Mahallesi’nden iş insanı Ömer Faruk Okay ile İş Güvenliği Uzmanı Ecem İşanlar, evliliğe giden ilk yolda ilk adımlarını attılar. Atça’da yaşayan her iki ailenin evlatları için nişan töreni gerçekleştirildi.

Atça Mahallesi’nden Sevgi ve Salih Zeki Okay'ın oğulları Aktan Sigorta Hizmetleri'nin sahibi iş insanı Ömer Faruk Okay ile Serpil ve Akın İşanlar'ın biricik kızı Ecem İşanlar için Atça Merkez Park kafede nişan merasimi tertip edildi.

Yapılan duanın ardından genç çiftin yüzükleri, damadın İstanbul'da yaşayan ve özel bir şirkette Genel Müdür olan abisi Sezai Okay tarafından takıldı. Abi Okay yaptığı konuşmada, “Böyle günlerde süslü cümleler kurulur ama ben içimden geleni söylemek istiyorum. Ömer çok mutlu, babam Salih Okay Köy Enstitüsü mezunu öğretmen o çok mutlu, biz aile olarak çok mutluyuz. Böyle güzel bir kız alıyoruz, gelin değil kardeş alıyoruz. Evlilikler çok çabuk kurulur ve kolay bozulabilir. Aşkla başlayan evlilikler daha sonra sevgiyle saygıyla en önemlisi iki insanın birbirlerine fikirleriyle birbirlerine saygı duyması ve sevmesi gerekiyor. Bu duygularla kardeşlerimin yüzüklerini takmadan duyduğum mutluluk paha biçilmez. Kardeşlerim sizleri kutluyorum tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından geceye katılan her iki ailenin dostları, arkadaşları ve akrabaları doyasıya eğlenirken, geceye katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler