Takip Et
  • 2 Haziran 2024, Pazar 11:35

Sultanhisar'da ruhsatsız tabanca ele geçirildi

AYDIN'DA RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen başarılı bir operasyon sonucunda, firari bir şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi. Operasyonda ayrıca ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'güvenliği kasten tehlikeye sokma ve mala zarar verme' suçlarından firari olarak aranan M.A.'yı yakalamak için Yağdere Mahallesi’nde operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında, M.A. kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, 2 adet 9 mm çapında fişek bulundu. Çevrede yapılan detaylı aramalarda ise 1 adet 9x19 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. (MEHMET AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.