Takip Et

SON DAKİKA

Efeler09 şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

28 Mart 2022, Pazartesi 11:12

     


Sezon başında ele geçirdiği liderlik koltuğundan inmeyen Efeler09, hafta sonunda Aydın Büyükşehir’i 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında son iki haftaya en yakın takipçisi Eşin Grup Sökespor’un 4 puan önünde girdi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3.Grup ekiplerinden Efeler 09 ve Eşin Grup Sökespor şampiyonluk heyecanı, Aydın Büyükşehir, Yıldızspor ve Çine Madranspor ise küme düşmeme mücadelesinde son iki haftaya giriyorlar.

Ligin ilk yarısını en yakın rakiplerinin 11 puan önünde kapatan lider Efeler 09, ikinci yarıda ardı ardına kaybettiği puanlarla kan kaybetse de hafta sonu Aydın Büyük Şehir Belediyespor’u 3-2 yenerek son iki haftaya avantajlı girdi.

Hafta sonu Çine deplasmanında Çine Madranspor karşısında alınacak 3 puanla, Efeler09 ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Efeler 09 ligin son haftasında Kemalpaşa’ya konuk olacak.

ALAÇATI VE YEŞİLOVA YARA ALDI

BAL 9. Bölge 3. Grup'ta sezon başından bu yana lider Efelerspor 09‘un yakın takipçiliğini sürdüren, geçtiğimiz hafta sonuna kadar puan farkını 2 puana kadar indiren Yeşilova ve Alaçatıspor, hafta sonu maçlarında rakipleri ile berabere kalarak yarışta yara aldı. Eşin Grup Sökespor ise 2-0’lık Çine Madranspor galibiyeti ile lig ikinciliğine yükselerek, lider Efeler 09'un en yakın takipçisi oldu.

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

Eşin Grup Sökesor :2 Çine Madranspor : 0

Efeler09:3 Aydın Büyükşehir : 2

Aydın Yıldzıspor : 4 Kemalpaşa : 0

Yatağanspor : 1 Yeşilovaspor:1

Alaçatıspor : 0 Muğlaspor : 0

BU HAFTANIN PROGRAMI

Çine Madranspor-Aydın Efeler 09

Aydın Büyükşehir Belediye-Yatağanspor

Alaçatıspor-Aydın Yıldızspor

Kemalpaşaspor-Eşin Grup Sökespor

Muğlaspor-Yeşilovaspor

(NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler