Takip Et

SON DAKİKA

Söke Gençlikspor'u lig heyecanı sardı

23 Kasım 2021, Salı 13:54

     


Pandemi nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalarak lig özlemi çeken Söke Gençlikspor, 2021-2022 sezonun başlamasını iple çekiyorlar.

Yeni sezonun ilk maçında Sökegücü ile karşılaşacak olan Söke Gençlikspor'da hazırlıklar antrenör Sercan Güler ve Mehmet Aydıner nezaretinde Söke Yan Sahadaki gece çalışmaları ile sürüyor.

11-12 Aralıkta başlayacak olan Aydın Birinci Amatör Küme 8. Grup'ta mücadele edecek olan sarı siyahlılarda tempo her geçen gün artarken, yeni transferlerin takıma hızlı uyumları teknik kadroyu olduğu kadar yöneticileri de memnun etti.

"GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezonun ilk sınavında Söke derbisinde Sökegücü ile karşılaşacak olan Söke Gençlikspor'da çalışmalar sürerken, Antrenör Sercan Güler sezona üç puanla başlamak istediklerini söyledi. Kadrolarındaki mevcut tecrübeli futbolcuların yeni transferlerle çok çabuk kaynaştığını söyleyen Güler, ”Pandemi nedeniyle resmi maçlardan uzak kalan futbolcularımızın antrenmanlardaki hırs ve çabaları lig için umut veriyor. Uzun zamandır yaşadıkları maç eksikliklerini antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları ile telafi etmeye çalışmaktayız. Lig için de hazırlıklarımız sürüyor. Tüm takımlarımızın sakatlıklardan uzak güzel bir lig yaşamalarını temenni ediyoruz” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler