Takip Et

SON DAKİKA

İsabeyli Şırlanspor bomba gibi geliyor

17 Ekim 2021, Pazar 19:06

     


İsabeyli Şırlanspor, sahasında BAL temsilcisi Serinhisarspor’u 1-0 kendi evinde mağlup etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Serinhisarspor ile ikinci kez hazırlık maçında karşı karşıya gelen İsabeyli ekibi, 35. dakikada Ferdi Kösem ile 1-0 öne geçti. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mavi beyazlılar, aldığı bu galibiyetle yeni sezon öncesi umut oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İsabeyli Şırlanspor kulüp başkanı Taner Sayın, "Yeni genç ve tecrübeli arkadaşlarımızdan oluşan kaliteli bir takım kurduk. Tabi ki bu konuda yöneticilerimizden tek tek teşekkür ediyorum, çünkü ilk önce onlar inandılar benimsediler bu işine akabinde kafaya oynayacak bir kadro kurduk. Hazırlık maçları yapıyoruz, son olarak bugün BAL ligi takımlarımdan Serinhisar spor ile dostluk maçı oynadık. Bu ve bundan önceki oynadığımız hazırlık maçlarındaki gerek oyun kalitemiz gerekse oyun disiplinimiz şampiyonluğumuzun habercisidir. Son 2 hazırlık maçımızı BAL ligi temsilcisi ile oynadık, dolayısıyla hem orada hem de kendi evimizde rakibimizi yendik. Netice itibari ile görüldüğü gibi bir üst ligde oynayan takımlar ile mücadele yapabilen ve galibiyet alabilen kalitede bir kadroya sahibiz.

Geçmişte istediğimiz sonuca ulaşamadığımız çok seneler gördük. Bu sezon ümid ediyorum ki, taraftarlarımızı Şampiyonluk armağan edeceğiz. Bu oynan iyi futbol ve alınan galibiyetler şampiyonluğun habercisidir. Tüm taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun, İsabeyli Şırlan Spor Nazilli’mizi süper amatör ligde en iyi şekilde temsil edecektir.

Elbette eksiklerimiz var bunlarla ilgili de teknik ekibimiz gerekli maç tahlillerini yapıyorlar. Transferlerimizi 1 veya 2 futbolcu daha alarak noktalamayı düşünüyoruz. Bu arada önemli bir nacizane tavsiyede bulunayım, rakiplerimiz ile her zamanki gibi saygı çerçevesinde dostluklar kurmaya çalışıyoruz, hak edenin kazanacağı, tüm takımların taraftarlarına kaliteli futbol izlettirebilen maçlar çıkartmakta fayda var, bu böyle olduğunda da ülke futbolu kazanacaktır diye düşünüyorum. Tüm rakiplerimize başarılar diliyorum, Fair-play çerçevesinde dostlukların kazandığı bir lig olmasını temenni ediyorum.“ dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler