Takip Et

SON DAKİKA

Söke İşletme Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleşti

28 Haziran 2022, Salı 16:32

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Söke İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Turan Akkoyun, ilçe protokolü, resmi kurum ve oda temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Söke İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Turan Akkoyun, “Üniversitemiz kişilikli ve donanımlı eğitimiyle öğrencilerimizi mesleki hayata hazırlamıştır. Sevgili mezunlarımız zorlandığınız noktada bilime dönerek çıkış kapısı bulmanız gerektiğini söylemek isterim. Hayatınız boyunca Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesinden olduğunuzu hatırlamanızı diliyorum. Sağlık, mutluluk, başarı huzur dolu bir ömür sizin olsun. Cenabı Allah yar ve yaranınız olsun.” dedi.

"BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ÖDÜL SİZLERİN BAŞARI VE MUTLULUĞUNU GÖRMEK"

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Yarınımızın sahipleri, gelecek günlerin düşünce önderleri sevgili öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz mezuniyet töreninde bir arada olmaktan dolayı memnuniyet içerisindeyim. Bugün hem mezunlarımızın hem de fedakar anne ve babaların büyük emek verdikleri uzun bir sürecin son günü. Sevgili mezun evlatlarım, bizim için elde edilebilecek en büyük ödül sizlerin başarısını ve mutluluğunu görmektir. Bilginiz sizlere hayatta cesur olabilmeniz için her anlamda destek olacaktır. Hepinize bir üniversite mezunu olarak cesaretle başladığınız bu yolda başarılar ve mutluluklar diliyorum. Bizden aldığınız emaneti en iyi noktalara götüreceğinize inancım tam. Sizinle gurur duyuyor, hepinizi kutluyor, yolunuzun her daim açık olmasını diliyorum. Allah’a emanet olun.” dedi.

Söke İşletme Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı birincisi Ayşenur Dursun konuşmasında kendisi ve tüm mezunlar adına ailelere ve öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti. Fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaketlerinin verilmesinin ardından mezun öğrencilere belgeleri verildi.

Söke Halk Eğitim Merkezi Halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından tören, öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi. 







 
Son Eklenen Haberler