Takip Et

SON DAKİKA

Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyeti coşkuyla kutlandı

22 Haziran 2022, Çarşamba 16:29

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Programa; ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı birincisi Buse Turan konuşmasında emeklerinden dolayı öğretim üyelerine ve ailelerine teşekkür ederek mezuniyet kütüğüne plakasını çaktı.

"TEDAVİ BAŞARISININ TEMEL ANAHTARLARI SİZLERSİNİZ"

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan müzik dinletisi ile devam eden programda konuşma yapan ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, “Sizler sağlık sektörünün temel faktörleri olarak buradasınız. Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri ve Hastanemizin başhemşireleri ile birlikte sizlere destek olmak için tam bir takım ruhu ile hep beraber buradayız. Tedavi başarısının temel anahtarları sizlersiniz.” dedi

"YAŞAM BOYU ÖĞRENME SÜRECİ ÇOK ÖNEMLİ"

Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rahşan Çevik Akyıl ise konuşmasında, “Eğitim hayatınız burada sonlamıyor. Yaşam boyu öğrenme sürecinin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sizler sağlığın korunmasında, kurtarılmasında, sürdürülebilmesinde, yükseltilmesinde çok önemli sorumluluklara sahipsiniz. Bu doğrultuda mesleğinizi yaparken insan sevgisinin, kişiler arası iletişimi, empati kurmayı, vicdanlı olmayı hiç ama hiç unutmayın.” dedi.

2021-2022 Akademik Yılı birinci, ikinci ve üçüncüsüne plaketlerinin verilmesi ve mezun öğrencilere belgeleri verilmesinin ardından tören, kep atma ile son buldu. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler