Takip Et

SON DAKİKA

Sökegücü şampiyonluk kupasını aldı

21 Mart 2022, Pazartesi 11:02

     


Aydın Birinci Amatör Küme 8.Grup'ta ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sökegücü, şampiyonluk kupasını ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Evren Gül’ün elinden aldı.

Grupta şampiyonluluğunu geçtiğimiz hafta farklı Bağrasıspor galibiyeti sonrası ilan eden Sökegücü, müzesine 2021-2022 sezonun şampiyonluk kupasını da götürmenin sevincini yaşadı.

Mor beyazlılar hafta sonu oynanan Sökegücü-Germencik maçı öncesi düzenlenen törende madalya ve kupalarını Türkiye Futbol Federasyonu Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yönetim Kurulu ve Söke Belediye Meclisi Spor Komisyonu Üyesi Fuat Evren Gül’ün elinden aldılar.

Aktif futbolculuğu döneminde Sökegücü formasını giyen ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Evren Gül, şampiyon takımın futbolcu ve yöneticilerini tebrik ederek, ”Formasını terlettiğim bir kulübün şampiyonluk kupasını vermek bana nasip olduğu için çok mutluyum. Bir sezon verilen emeğin karşılığının sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmanın verdiği mutluluğun önemini çok iyi bilen ve anlayan biriyim” dedi.

Grubunda şampiyon olan Sökegücü Süper Amatör Lig'e yükselebilmek için 7.Grup Şampiyonu Kuşadası 1922 ile Play-Off karşılaşması oynayacak. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler