Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam Güney AGC Söke Şubesi'ni ziyaret etti

15 Mart 2022, Salı 10:20

     


Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şubesi yöneticileri ile bir araya geldi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Ali Esmer ve yönetim kurulu üyelerinden Tülay Sarayköylü, Necati Maldar, Murat Sülünoğlu, Yılmaz Salum, Güven Ölmez ve Zeki Kemiklioğlu tarafından karşılanan Kaymakam Güney’in iadeyi ziyareti, sıcak ve samimi bir sohbet ortamında geçti.

Ziyarette zaman zaman Söke’nin gündemi de değerlendirilirken Kaymakam Güney, Söke’yi yavaş yavaş tanımaya başladığını belirterek, Söke’nin acilen büyük bir kentsel dönüşüm içerisine girmesi gerektiğini söyledi. Güney, Söke’de yaşanacak büyük bir kentsel dönüşümle başta sosyal ve kültürel olarak büyük bir yapılanmaya gidilerek, cadde ve sokaklarının çağın gereklerine uygun hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Söke Organize Sanayi Bölgesi’nin Söke için büyük şans olduğunu de dile getiren Kaymakam Güney, “Söke çok güzel bir coğrafyada bulunan bir çok tarihi değere sahip bir ilçe. Söke Organize Sanayi Bölgesi Söke için büyük şans. OSB ile birlikte ülkemizin değişik illerinden binlerce kişi ilçemize gelecek, Söke OSB’deki yatırımları, istihdamı ve ülke ekonomisine getireceği katma değeri büyük oranda artıracak. Söke’de kentsel dönüşümün bir an önce başlaması lazım. Söke’de güçlü basının olması dikkatimi çekti. Söke Kaymakamlığım sürecinde sizlerin yakın desteğini göreceğime ve halkımızın hoşgörüsüne olan inancım tamdır. Bizim kapımız, gönlümüz her daim açıktır” şeklinde konuştu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Güney’i misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Ali Esmer, Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e teşekkür etti. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler