Takip Et

SON DAKİKA

Söke'den Künkçü'ye tam destek

10 Mayıs 2022, Salı 09:36

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AYESOB) Başkanlığına aday olan Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü, Söke'de oda ziyaretlerini sürdürdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adaylık açıklaması sonrasında hızla sahada ziyaretlerine başlayan Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü, Söke'de ziyaretlerde bulundu. Künkçü’nün ziyaret ettiği meslek odalarının başkan ve yöneticileri, "Değişim'den yanayız" dedi.

Künkçü'ye, Söke'de değişimden yana olduklarının sinyallerini veren oda başkanları destekleri ile Künkçü'nün yanında olduklarını ifade ettiler. Künkçü ilk olarak Söke Bakkallar Odası yeni başkanı Coşkun Ferhat Gültekin'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Daha sonra Söke Berberler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek ve yönetimini, Söke Marangozlar Odası Başkanı Murat Elgin ve yönetimini, Söke Terziler Odası Başkanı Metin Özcan ve yönetimini son olarak da Söke Şoförler ve Otomobil iler Odası Başkanı Refik Karataş ve yönetimini ziyaret etti. Künkçü'ye ziyaretinde başkanlardan tam destek sözü geldi. 15 Mayıs 2022 pazar günü gerçekleşecek seçimlerde değişimden yana olduklarını ifade eden oda başkanlarına teşekkür eden Künkçü "Uzun zamandır sahalarda ziyaretlerimiz sürüyor. Oda üyelerimizin hepsinin sorunlarını tek tek not aldık. Her birinin sorununa vakıfız. Çözümü içinde inşallah önümüzdeki süreç için planlamamızı yaptık. Desteklerinden dolayı tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler