Takip Et

SON DAKİKA

“Koçarlı çöp dağlarından kurtulacak”

29 Mart 2024, Cuma 10:04
Son güncelleme: 29 Mart 2024, Cuma 11:26

     


Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk olarak CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı katıldı.

Arıcı, Koçarlı’nın olumsuz gidişatı ve insanların talebi üzerine aday olduğunu belirterek “Ben de siyasetin içinde olmak istedim. Hizmet etme ve Koçarlı’yı geliştirme arzumuz var çünkü. Bu nedenler bir araya geldi ve CHP’nin Koçarlı Belediye Başkan Adayı oldum” diye konuştu.

Koçarlı’da insanların birbirini tanıdığını, herkesin samimiyet istediğini belirten Özgür Arıcı, “Koçarlı’da bir belediye başkanından beklenen şu; hizmetlerden ziyade insanların onunla iç iç olması. Vatandaş kendini değerli hissetmek istiyor. Ona dokunmasını istiyor, ona değer verilmesini istiyor. Bunların da bende hepsi var. Ben alçak gönüllü bir adamım, yani hiç kimseye karşı öyle kibrim yok” dedi.

Koçarlı’da belediye hizmetleri açısından ciddi sorunlar da yaşandığını dile getiren CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı, “Belediyenin asli görevlerinden biri de çöp toplamaktır. Bizim Çakırbeyli tarafından girdiğinizde, mezarlığın yanında çöp dağı var. Bağarası tarafından gelirken Bıyıklı'da çöp dağı var. Yeniköy'de çöp dağı var. Dağ tarafından çıkalım Esentepe'de çöp dağları var. Belediye asli görevi olan çöp toplama işini yapmıyor. Zaten o çöpleri atık tesisine götürmüyor. 5 yılda bir atık tesisi de kurmuyor, o çöpler orada duruyor” ifadelerini kullandı.

Arıcı, “Koçarlı halkına ben şunu söylüyorum; genç, heyecanlı ve dinamik bir belediye başkan adayı var karşılarında. Herkesle iç içe, barışık, benim sloganım zaten ‘Kalp kırmaya değil, gönün almaya geldim’ diyorum. Kendilerinden biri var, kendi evlatları var, kendi oğulları var, kendi kardeşleri var. Benim kapım herkese açık. Ben hiç kimseyle küs olmam. Düşmanımın dahi kötü olmasını istemem ben, herkesle barışığım, herkese gönlüm açık, kapım açık. Kendilerinden bir belediye başkan adayı var karşılarında. Pazar günkü seçimde bana destek verirlerse hepsinden Allah bin kere razı olsun” dedi. (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler