Takip Et

Serhan Seyhan, Özlem Çerçioğlu’na oy verecek

Gazeteci Emin Aydın’ın tvDEN’de yayınlanan programı “Baş Başa”nın konuğu olan, CHP Aydın eski il başkan yardımcısı gazeteci Serhan Seyhan, Özlem Çerçioğlu’na oy vereceğini açıkladı. Seyhan, programda CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi’nin iddialarını dile getirdi. Gazeteci Emin Aydın da aldığı önemli duyumları açıkladı.

“İDDİALARA İNANIYORSAN, ÇERÇİOĞLU’NUN MEMURU DEĞİLSEN GEL”

Gazeteci Emin Aydın, “Buradan çağrı yapmak farz oldu. CHP Aydın İl Başkanı Sayın Hikmet Saatçi’yi bugünkü açıklamalarını tartışmak üzere buraya davet ediyorum. Eğer, kendi siyasi birikimine, kendi otoritesine güveniyorsa, eğer Özlem Çerçioğlu’nun memuru değil de gerçekten CHP İl Başkanı ise ve söylediklerine kendisi de inanıyorsa gelsin, burada beraber tartışalım bu konuyu” dedi.

Serhan Seyhan, önemli bir iddiayı ortaya koyarak, “CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, bu kanalda (tvDEN) senin çağrına cevap verip gelsin, sorularına cevap versin ya da sorular sorsun, net olarak söylüyorum, aday gösterildiği taktirde ben Özlem Çerçioğlu’na oy vereceğim” dedi.

“HİKMET SAATÇİ KAĞIT ÜSTÜNDE İL BAŞKANI”

Emin Aydın, “Hikmet Saatçi CHP’de gerçekten Aydın İl Başkanı değil, kağıt üzerinde il başkanı. Ben geçen gün köşe yazımda da yazdım. Fiili il başkanının Ozan Çavuşoğlu olduğu iddia ediliyor. İstiyorsa Çavuşoğlu ile beraber de gelebilir. Ozan Çavuşoğlu ile ilgili öyle iddialar geliyor ki bunlardan biri de şu; Ozan Çavuşoğlu Aydın yönetiminde HDP’yi temsilen belediyede Özlem Çerçioğlu’nun yanına konulmuş birisiymiş. İki seçimdir HDP ile masaya oturuluyormuş ve yönetimin içinde HDP’yi Ozan Çavuşoğlu ile Gökçen Çavuşoğlu temsil ediyormuş. Bozdoğanlı Hikmet Saatçi, sen kusura bakma. HDP’nin Özlem Çerçioğlu’nun yanına yerleştirdiği Ozan Çavuşoğlu fiili il başkanı, sana ‘kağıt üstünde il başkanı’ diyorlar kamuoyunda. Gerçekten CHP’nin il başkanı isen bugün yaptığın açıklamaya sen de inanıyorsan, senin eline tutuşturulan metne sen inanıyorsan, gel burada inandığın şeyleri tartışalım” diye konuştu. Aydın, “Gelip bu konuları benimle burada tartışmaz ise kukla il başkanıdır” dedi. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.