Takip Et
  • 23 Şubat 2024, Cuma 22:47

Bağcılar halkı görmediği hizmeti Arıcı'dan bekliyor

Aydın'ın Koçarlı ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar yıllardır görmedikleri hizmetleri CHP Koçarlı Belediye Başkanı Adayı Özgür Arıcı'dan beklediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Beş yıldır mahallelerine himzet getirilmediğinden dert yakınan vatandaşların en büyük sorunlarının su olduğunu söylediler. Yerel seçimler kapsamında köy köy dolaşan CHP Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı'dan hizmet isteyen Bağcılarlı vatandaşlar, köyde elektrik direklerindeki arızanın giderilmesini, çocuklar için park ve halısaha yapılmasını istediklerini belirtti.

"Yıllardır Koçarlı'da AK Parti'ye oy veriyoruz bir hizmet göremedik, Özgür Arıcı seçilirse bizim su sorunumuza çözüm bulsun" diyen vatandaşları tek tek dinleyen Arıcı ve Bağcılar Meclis Üyesi Adayı Hakkı Koçtan notlarını aldı.

 

"ALT YAPI, YOL, SU BUNLAR BELEDİYENİN ASIL GÖREVİ"

 

Bağcılar köy kahvesinde konuşma yapan Arıcı, "Ben gönül kırmayan bir belediye başkanı olacağım. Benim makam odam olmayacak. Makam odamın kapısı olmayacak. Makam odam giriş katta olacak ve herkese açık olacak. Herkes derdini, isteğini bana anlatabilecek. Ben taş döşeme,alt yapı ve yolla ilgili çalışmaları 'ben bunları yaptım' demeyeceğim. Çünkü bunlar belediyenin asri görevleridir. Hiç kimse ben bunları yaptım diye meydanlara pankart asamaz. Bunlar zaten belediyenin asıl görevidir. Yol, su, altyapı, çöp sorunlarını ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.