Takip Et

/>

SON DAKİKA

Pehlivan: Efeler kaosla yönetilemez

23 Şubat 2024, Cuma 15:14

     


Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan, gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa Özel” programına konuk oldu. Pehlivan Efeler’in siyasi bir yorgunlukta olduğunu ve siyasi kaoslarla artık yönetilemez hale geldiğini ifade etti. Seçmenlerin büyük bir teveccüh gösterdiğini de belirten Pehlivan, gençlik yıllarından bu yana Efeler’e siyasi ortamda da hizmet etmek için çalıştığını dile getirdi.

308 bin nüfuslu Efeler ilçesinde 227 bin seçmenin olduğunu belirten Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan “İnşallah Efeler ilçemize hizmet etmek bizlere nasip olur” dedi.

“VATANDAŞIN TEVECCÜHÜNÜ SAHADA GÖRÜYORUZ”

Halkın teveccühü ile bu amaçlarının yerine geleceğini belirten Pehlivan, “Bu arzumuz sandıkta olacak. Bir demokrasi şöleni eşliğinde 31 Mart gününe kadar siyasi propaganda çalışmalarımızı sürdürüp, 1 Nisan’dan itibaren de Efeler Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmet etmek en büyük ümidimiz, hayalimi. Biz bunun böyle olacağını da saha çalışmalarında görüyoruz. Çok ciddi şekilde vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin bizlere teveccühünü, muhabbetini, sevgisini görüyoruz. Bu durum da bizi tabii olarak çok mutlu ediyor. Doğru bir iş yaptığımızı, doğru bir yolda olduğumuzu, şehri birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğimizi, halkımızın bize olan teveccühünden hissediyor ve görüyoruz” diye konuştu.

Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan’ın konuşmalarından özetle satır başları şöyle:

“Ülke ve ülkü sevdalısı bir Türk milliyetçisiyim. Ülkü Ocaklarımızda ortaokul ve lise çağlarından başlayan bir hizmet serüvenimiz oldu. Bunu daha sonra Milliyetçi Hareket Partimizde İl Başkanlığı yaparak, partimizin her kademesinde görev alarak, uzun yıllar milliyetçi-ülkücü harekete hizmet etmiş bir kardeşinizim. Şuan halen MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi himayelerinde, Türk Milliyetçiliği fikriyatına, Türkiye’nin sigortası olan MHP’de görev yapmaktayım. Gönlümüzü, ömrümüzü verdiğimiz davaya hizmet etmek bizim için en büyük şereftir. Bunu aynı şekilde Efeler Belediye Başkanı adayı olarak ve 31 Mart’tan itibaren de Efeler Belediye Başkanı olarak sürdürmemiz, bizim için en büyük şereftir. Ayrıca MHP’nin ve Ülkü Ocakları’nın gönlümde ayrı bir yeri olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.

NEDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU?

Doğup büyüdüğümüz, yetiştiğimiz, derdi ile dertlendiğimiz, mutluluğu ile mutluluk yaşadığımız, üzüntüsü ile üzüldüğümüz, Heredot’un tabiri ile gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan Aydın’da yaşamak ve Aydınlı olmanın ayrıcalıklı bir özelliği olduğunu düşünüyorum. Ve tabii ki doğup büyüdüğümüz şehre hizmet etmek bizim gönlümüzde. Aydın için çok güzel işler yapacağımızı da belirtmek istiyorum. Aydın ve Efeler bizim aşkımız, sevdamız. Aydın bölgemizde biliyorsunuz 30’a yakın yeraltı şehri ve tarihi yapılarımız var. Bundan binlerce yıl önce yöremizde bulunan uygarlıklar, bölgemizin toprağı, havası, suyuyla yaşanılabilecek bir şehir olduğunu bizden binlerce yıl önce keşfetmişler. Biz de yaşanılabilecek şehir, güzel şehir, mutlu, başı dik, zengin bir toplum yaratmak adına, elimizi taşın altına soktuk. Aydın’ın benim ve benim gibi düşünen insanlar için gönlünde çok farklı bir yer olduğunu biliyorum. Bu nedenle bu göreve talip olduk.

“ŞEHRİMİZ SİYASİ OLARAK YORGUN”

Efeler’de birçok eksik var. Şu anki durumundan hiç memnun değiliz. Halkımız da bize bunu sokakta böyle aktarıyor. Öncelikle şehrimiz siyasi olarak yorgun. Yerel hizmet noktasında bir yorgunluğu var. Şehrimizin bir kimlik problemi var. Şehrimizi bir türlü tanımlayamıyoruz. Değerlerimize sahip çıkamıyoruz. Aydın’ımızın, Efeler’imizin Türkiye’ye ve dünyaya tanıtıp anlatabileceğimiz birçok özelliği var. Ama maalesef biz siyasi olarak sığ sularda yüzmekten, siyasi polemik ve siyasi gerginliklerden dolayı, şehrimizin kimlik problemine bir çözüm bulup, yorgunluğunu üstünden atıp, dinamizm katmak yerine, kaoslarla şehrimizde bir yönetim anlayışı görüyoruz. Bundan dolayı da üzülüyoruz. Biz bu durumu ortadan kaldırmak ve hizmet etmek için aday olduk” (SELİME AYDEMİR) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler