Takip Et

“Nazilli’ye 5 yıl daha dokunmak istiyorum”

Nazilli Belediye Başkanı olarak 3 dönem görev yapan ve efsane başkan olarak anılan Esat Ergüler, “Artık hazırım. Son bir 5 yıl Nazilli’ye dokunmak istiyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

tvDEN ekranlarında her Perşembe yayınlanan ve Gazeteci Erdal Savaş’ın konukları, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ile Nazilli’nin eski belediye başkanlarından Esat Ergüler konuk oldu.

Nazilli Belediye Başkanı olarak 1994 yılında seçilen ve 2007 yılında milletvekili adaylığı için istifa eden Esat Ergüler, 35 yaşında belediye başkanı olduğunu ve hayatının en verimli 13 yılını Nazilli için adadığını ifade etti. Görev süresi boyunca hiçbir personelini ve mesai arkadaşını birbirinden ayırmadığını ve bu nedenle halktan tekrar başkan adayı olması için baskıların olduğunu dile getiren Ergüler, yapılacak olan yerel seçimler için şu ifadelere yer verdi;

“Belediye başkanı adayı olmayı istemek benim noktamda çok önemli değil. Ben bunu görebiliyorum. Vatandaş istiyor görünüyor. Yaptığım analiz ve anketlerde bu görünüyor. ‘Kaçamazsınız başkanım, elinizi taşın altına koymalısınız başkanım, Nazilli Belediyesi ne zaman ekonomik sıkıntıya düşerse sizi hatırlıyoruz’ şeklinde cümleler duyuyorum. Vatandaş öyle diyor. Beklenti var. 3 kızım vardı evlendirdim. İşlerim de belli bir noktada devam ediyor. Artık hazırım. Son bir 5 yıl Nazilli’ye dokunmak istiyorum. Oturmuş yaşımla beraber, Nazilli’ye 5 yıl daha hizmet edebilirim diye düşünüyorum. Bunu vatandaşın desteğiyle yapıyorum” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.