Takip Et

Dr. Aslan veda etti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan, Nazilli Devlet Hastanesi’nde 2003 yılından bu yana 21 yıl başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ferah Arslan’ın emekli olması, Nazilli ilçesinde üzüntü ile karşılandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi uzman Dr. Necati Akkaya Nazilli Devlet Hastanesinde çalışmakta iken emekli olan başhekim yardımcısı Dr. Ferah Aslan’a hastaneye yapmış olduğu başarılı hizmetleri nedeni ile hastanedeki hizmetleri için teşekkür ederek, “Hastanemizde geçirdiği başarılarla dolu Hizmet süresi boyunca gösterdiği özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür eder; emeklilik hayatında sağlık, esenlik ve mutluluk dileriz” dedi.

Nazilli Devlet Hastanesinden emekli olan Dr. Ferah Arslan da “Göreve başlamamın üzerinden geçen 30 yılın ardından dün itibarıyla emekliye ayrıldım. 30 yıl süren meslek hayatımın 21 yılında ise Nazilli Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yaptım. Mayıs 2003’de bana güvenerek başhekim yardımcılığı görevi veren dönemin başhekimi Dr. Şükrü Yenice’ye bir kez daha saygı, sevgi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.