Takip Et

SON DAKİKA

Muhtar Babacan’dan oğluna dillere destan düğün

26 Temmuz 2022, Salı 16:36

     


Bozdoğan Pınarlı Mahallesi Muhtarı Ümit Babacan'ın oğlu Umutcan Babacan, dillere destan bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Bozdoğan Pınarlı Mahallesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen sünnet düğününe, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş başta olmak üzere siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen Babacan Ailesi’nin misafirleri katıldı.

Yaklaşık 6 bin kişilik yemek hazırlayan Muhtar Babacan misafirlerini kapıda karşılarken, sabah erken saatlerde başlayan yemek ikramı, akşama dek devam etti. Havanın aşırı sıcak olması nedeniyle misafirler cemiyet yerine kurulan Bozdoğan’ın meşhur kar helvası ile dondurmasından yiyerek serinlemeye çalıştı.

Akşamına düzenlenen eğlencede Yenipazarlı Cazgır Metin Bulut, söylediği mani ve şiirleriyle katılan misafirlere güzel bir gece yaşattı. Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Bozdoğan Şubesi Efe ekibinin gösterisinin ardından sünnet çocuğu için hazırlanan pasta kesimi ve bayanlar tarafından hazırlanan kına merasimi gerçekleştirildi. Nurgül ve Muhtar Ümit Babacan çiftinin muhteşem dansıyla başlayan eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederekken, misafirler unutulmaz bir gece yaşadı. Gece, geleneksel zeybek gösterileri ve 10. Yıl Marşı ile son buldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler