Takip Et
  • 15 Mayıs 2024, Çarşamba 10:19

Söke’de Türk Sanat Müziği ziyafeti, şarkılarla gönülleri okşadılar

Aydın’ın Söke İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği Korosu’nun ‘Bahar Konserinde’ koro ve solo olarak seslendirilen şarkılar gönülleri okşadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Şef Turgay Kızıltuğ yönetimindeki Bahar Konseri, Söke Belediyesi Çok Amaçlı Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Konsere, Belediye Başkan Yardımcısı Yağız Pullukçu, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürü Engin Bacaksız’ın yanı sıra kalabalık Türk Sanat Müziği tutkunları katıldı.

Söke’de farklı meslek guruplarından Türk Sanat Müziğine gönül veren koro elemanlarının Hicaz, Hüzzam, Acem Kürdi, Nihavent ve Hicaz makamı ağırlıklı seslendirdikleri eserlerin yanı sıra Ajda Pekkan, Salim Dündar ve Sezen Aksu şarkıları da konsere renk kattı.

TSM Sanatçısı Serkan Sır’ın da misafir sanatçı olarak seslendirdiği şarkı büyük beğeni toplarken, konsere katılan konukların tamamına yakını sanatçılara eşlik etmesi, salonda dev bir koro oluşturdu.

Konser bitiminde Söke Belediye Başkan Yardımcısı Yağız Pullukçu, koro şefi Turgay Kızıltuğ’ a tüm koro elemanları adına çiçek takdiminde bulunurken, müzik ziyafeti için teşekkür etti. (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.