Takip Et

SON DAKİKA

Poyraz: Bana saldıranlar PKK'lıdır, azmettiren de belediye başkanıdır

13 Nisan 2022, Çarşamba 15:57

     


Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’nde evinin önünde uğradığı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı yoğun bakımdan çıkan Yazar Ergün Poyraz, kendisine saldıranların PKK'lı, azmettiren kişinin de Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel olduğunu söyledi.

Odatv'de yer alan habere göre Ergün Poyraz, "Bana saldıranlar PKK'lıdır. Bu saldırıyı da azmettiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'dir. Hepsinden şikayetçi olacağım" dedi.

'BANA SALDIRAN PKK'LIDIR'

Ergün Poyraz kendisine düzenlenen saldırının arkasında yatan gerekçenin 750 bin tonluk mıcır ihalesi olduğunu iddia ederek şöyle konuştu: "Bana saldıran Turan Bagı PKK'lıdır. PKK'ya finans sağlıyorlar. Bunlara belediye tarafından 750 bin ton mıcır ihalesi verdiler ve mıcırı almak için 300 gün süre tanınmış. Bu süre sonunda bu kişilerin 750 bin ton mıcırı teslim etmesi gerekiyordu. Bu adam dört sene öncesine kadar bir firmada gece bekçisiydi. Gece bekçisi bir adam hemen bir firma kuruyor ve 750 bin ton mıcır ihalesi alıyor. Bugüne kadar bir kilo mıcır yapmıyor."

Belediyeye verdiği dilekçelerin Turan Bagı'nın ofisinden çıktığını da ifade eden Ergün Poyraz, "Belediyeye bu şirket sahiplerinin PKK'lı olduğuna dair verdiğimiz dilekçeler bu kişilerin ofislerinde yapılan aramalarda çıktı. Benim verdiğimi dilekçelerden bu kişilerin haberi varmış. Buradan bu çıkar" diye konuştu. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler